Het verhaal achter ons bedrijf

Wij zijn Logistiekinzicht.nl. Leuk dat je nieuwsgierig bent geworden naar wie wij zijn. Wij leren je graag kennen, maar vinden het ook heel belangrijk dat jij ons leert kennen. Iedereen bij Logistiek Inzicht heeft logistiek DNA. Dat geldt voor kandidaten, klanten maar zeker ook voor ons zelf. Alleen zo kunnen we bepalen of de juiste match ook daadwerkelijk de juiste match is. Samen zijn we Logistiek Inzicht en helpen we bedrijven en carrières groeien.

We zijn recruitmentspecialist op het gebied van kantoorfuncties en leidinggevende functies in logistiek, transport, supply chain en de bedrijfswagens die daarbij horen. Je kan ons bezoeken op kantoor in Best en in Apeldoorn van waaruit we altijd op zoek zijn naar de beste match. We staan voor kwaliteit, advies en communicatie binnen recruitment en HR vraagstukken. Als partner bij Heiwegen Consultancy al 25 jaar succesvol in de automotive sector en daarop bouwen we verder met Logistiekinzicht.nl met 100% focus op supply chain functies.

Ons team 1
Ons team 2

Recruiter in loondienst?

Klaar voor de stap naar ondernemerschap?

Sluit je aan als Associate Partner bij Logistiek Inzicht

Als hiring manager zat je vaak aan de andere kant van de tafel; werven is niet nieuw voor je. We coachen je en voorzien je van de tools en processen om je eigen klantenkring op te gaan bouwen.

Altijd al de stap uit loondienst willen maken naar ondernemerschap en  💯 zelf bepalen hoeveel en wanneer je werkt en verdient?

Graag!

De juiste mensen in de juiste banen

Om klanten en kandidaten te helpen moet je hun logistieke business snappen

Serge ClaesenDirecteur & Eigenaar
Logistiek inzicht
Associate Partner Heiwegen Consultancy
Bestuurslid Human Capital vereniging Logistiek Management (vLm)
Ons team 3

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Stuur je gegevens door om eens kennis te maken

Neem contact op